O Nama

O Nama

Bio Touch + Harmonična konceptualna nega za prirodno lepu kosu i vlasište  zasniva se na jedinstvenoj formuli: izvornost, autentičnost, delotvornost aktivnih sastojaka i preglednost korišćcenih sastojaka. Proizvodi za negu kose, sastoje se od 100% biljnih sirovina, od kojih je vise od 98% samoniklo organsko bilje. Osnov u formulacijama proizvoda za negu kose čini oko 96 mediteranskih, dragocenih vrsta biljaka, koje se prerađuju u eterična ulja, biljne ekstrakte, biljna ulja, uljne macerate, hidrolate…

Posebnost BIO TOUCH+ organske nege kose, leži u upotrebi visoko koncentrovanih cvetnih hidrolata-umesto vode kao baze, skupocenih eteričnih ulja i prirodnih esencija koje čine čuda u čišćenju, nezi i revitalizaciji ostećene kose i vlasišta.

Šamponi namenjeni za čišćenje normalne, masne, suve kose i vlasišta, opterećenog sa peruti i masnoćom, koriste potpuno prirodne, nežne surfakante koji u dejstvu sa visokokoncentrovanim hidrolatima blago, a temeljno uklanjaju nečistoću sa kose i vlasišta. Biljne esencije, biljna ulja, macerati, eterična ulja i druge prirodne aktivne supstance koje su visoko zastupljene u svim preparatima namenjenim za čišćenje i negu kose kod muskaraca i žena, obezbeđuju kosi temeljnu negu i revitalizaciju korena i stabla dlake kose. Naime, jedinstveni spoj biljnih mikro čestica, koje su kompleks od sitnih aminokiselina, proteina i lipida u kombinaciji sa prirodnim eteričnim uljima, sa vrlo malom molekularnom veličinom, ima sposobnost da prođe kroz ćelijski zid i duboko u strukturu-korteks vlasi-kose. Radikalno podstiču rast kose, hrane kosu sa esencijalnim masnim kiselinama, anti-oksidansima i supstancama koje pomažu da kosa zadrži vlagu.

Ova revolucionarna formula bazirana na 100% prirodnim esencijama, posebno eteričnim uljima, koja sadrže na stotine hemijskih elemenata čija je struktura slična onoj u ljudskim ćelijama i tkivima, ima jedinstvenu sposobnost da se integriše u ćelijske membrane i roznjasta tkiva u vlasi, te time stimuliše ponovni rast kose jer pomažu povećanje protoka krvi u kapilarima koji prenose hranljive supstance folikulama na vlasište temena i potpuno regeneriše organsko zdravlje kose.